Neem contact op

Over ons

Over onsKrol Pompoenen

Krol Pompoenen is een relatief jong bedrijf wat zich bezig houdt met de productie en verkoop van sierkalebassen en halloweenpompoenen.

Met meer dan 65 hectare aan pompoenen proberen we al onze klanten zo goed mogelijk te bedienen. Onze klanten bestaan uit de grotere exporteurs, tuincentra(ketens), bloemisten, arrangementenmakers, supermarkten, recreatiecentra en groothandels door Nederland en Europa.

Onze missieDuurzame sierproducten

Onze missie is om Halloween in Europa op de kaart te zetten en de huis- en tuinsferen in Europa te verbeteren doormiddel van onze lang houdbare, duurzaam geproduceerde sierproducten.

Dit proberen we door ieder jaar opnieuw samen met onze klanten te kijken hoe we ons assortiment en service kunnen verbeteren tevens als onze duurzame kijk op de teelt. Zo zijn we Global Gap gecertificeerd en werken we in onze verpakkingsruimte met duurzame energie.

Uniform product van hoge kwaliteit
Aanbiedingen op maat
GLOBAL G.A.P. gecertificeerd

KwaliteitDuurzaam kwaliteit verbeteren

Krol Pompoenen is actief bezig om ieder jaar de kwaliteit van onze producten te verbeteren op een duurzame manier. Zo telen we ieder jaar op nieuwe percelen, waardoor we minder kunstmatige meststoffen gebruiken. Daarbij wordt de teelt nauwlettend in de gaten gehouden in overleg met teeltadviseurs. Waar nodig wordt de teelt bijgestuurd om de planten gezond te houden, wat ten goede komt van de producthardheid.

De oogst is een ander belangrijk facet om de kwaliteit te handhaven. Dit gebeurt allemaal handmatig om dit zou nauwkeurig en zorgvuldig mogelijk te bewerkstelligen. Na de oogst worden de pompoenen droog opgeslagen en vervolgens door een speciaal ontworpen waslijn gewassen en gedroogd. Tijdens dit proces zijn er meerdere controle punten waarbij de beschadigde pompoenen van de baan verwijderd worden. Vervolgens worden de producten nauwkeurig op kleur en formaat verwerkt. Zo staan we voor een kwalitatief sterk en uniform product.

Ons teamMet passie en plezier werken we iedere dag toe naar het beste product.

Krol Pompoenen bestaat uit een jong team wat klaar staat voor elkaar en voor de klant. Er hangt binnen het bedrijf een familiecultuur. Dit zorgt ervoor dat Krol Pompoenen flexibel is in haar processen en veel waarde hecht aan de relatie tussen zowel de klanten als haar eigen personeel. Dit waarborgt de leverbetrouwbaarheid en verhoogd de sfeer binnen ons bedrijf.