Over Ons

Al meer dan 10 jaar telen we met veel passie pompoenen en kalebassen. Wat begon als een hobby is uitgegroeid tot een mooie pompoenenkwekerij die behoort tot de grootste van Nederland. Met meer dan 50 hectare aan pompoenen en kalebassen zijn groothandels, supermarkten, tuincentra, bloemisten en recreatieparken bij ons aan het goede adres.

We doen enkel aan directe handel. Dit is eventueel mogelijk via Plantion in Ede en  Royal Flora Holland. In samenwerking met deze partijen en met onze transporteur  zorgen wij ervoor dat onze producten snel en op tijd geleverd zullen worden.

Om de kwaliteit van onze producten te stimuleren worden onze pompoenen en kalebassen ieder jaar zoveel mogelijk op nieuwe grond geteeld, zodat de bodem gezond blijft. Daarnaast zorgen de juiste bemesting, grondbewerking en de beste zaden voor een uitstekende kwaliteit van sierfruit en pompoenen.

Naast een uitzonderlijke kwaliteit zijn we als Krol Pompoenen erg gefocust op Customer Intimacy.  Door met onze klanten mee te denken,  ze goed op de hoogte te houden van het actuele aanbod en door onze afspraken na te komen hebben we door de jaren heen een zeer tevreden klantenbestand op kunnen bouwen. We hopen dit nog vele jaren samen voort te kunnen zetten.

Ons volledige aanbod pompoenen en kalebassen sinds 2019 up-to-date te vinden op FloraXchange. We zijn innovatief en vernieuwend en denken graag met u mee over nieuwe kansen en oplossingen. Daarnaast zijn we druk bezig om ons bedrijf te verduurzamen. Sinds 2020 zijn we dan ook Global Gap gecertificeerd.
Krol Pompoenen - over ons