Neem contact op

Halloween­pompoenen

Speciaal voor jouw wensenHalloweenacties op maat

Halloween komt oorspronkelijk uit Ierland en is later overgewaaid naar Het Verenigd Koninkrijk, De Verenigde Staten en Canada. De laatste jaren begint Halloween ook voet aan de grond te krijgen in Nederland en de rest van Europa. Onze visie is dat dit in Europa een beginnende trend is die wij natuurlijk stimuleren. Krol Pompoenen denkt daarom graag met u mee voor grootschalige halloweenacties en nieuwe Halloweenconcepten.

Halloween in octabin

Naast dat onze halloweenproducten zijn te bestellen via de daghandel zoals te zien is bij sierkalebassen, zijn we ook gespecialiseerd in grote aantallen. De vraag naar grote aantallen Halloweens binnen en buiten Europa wordt steeds groter.

Een eenvoudige, efficiënte en solide manier om ze in bulk te transporteren in octabinboxen. De octabinboxen zijn te verkrijgen in de volgende afmetingen:
  Octabin 80x120x100
  Octabin 100x120x100

Mocht dit u niet passen kijken we graag met u naar andere verpakkings-/transportmogelijkheden. Een voorbeeld hiervan zijn Deense rolcontainers.

Halloweenbox

De Halloweenbox is een vernieuwd concept. Zowel de taal als verpakking is geheel naar eigen wens te realiseren. Het is een totaal pakket bestaande uit een displayverpakking, een stickervel, de pompoen en een verf (Halloween Paintbox) of snijset (Halloween Carvingbox). Het is een eenvoudige meenemer en tevens een leuk cadeau voor de eindconsument.